tiistai 24. helmikuuta 2015

Holy s*it it's big

Hellou! u___u
Tänne saapui siis SD kokoinen typsykkä ja voin jo nyt heti alkuun sanoa, että sanat jota hoin koko avaamisen ajan oli ''Oh my god!'' 8'D Se on niin iso verrattuna mun minifee nukkeihin tai muihin, että se ihan pelästyttää välillä! Mutta vaikka koko onkin suuri, niin siinä on paljon rakastettavaa! ;____; ♥ Mutta aloitetaan!
Ulko boxista ei kuvaa, kun en jaksanut sensuroida osoitetta...
















Kädet on rakkaus! ;____; ♥

Mimi verrattuna isosiskoonsa!


 Se eilis illasta! : D Tänään saapui tytölle kaksi paitaa!















Olen lievästi sanottuna rakastunut! ;___; ♥ Eli siis tyttö on malliltaan Zaoll Luv dreaming firmalta Dollmore! Hän on Mimin isosisko! Nimeltää typykkä on Buyn Minhae, mutta lyhyesti Mini! :'3 Mitää omia kamppeita sillä ei vielä noiden paitojen lisäksi ole, mutta ne ovat tulossa! ^ ^ Päivitän myöhemmin profiilia vielä mistä näätte tarkemmin tiedot ja muut! 83

~JongBum

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Sisters

Hellurei!
Koska Julia sai uuden hameen perjantaina postissa(Ei se ei ole lellitty tyttö!) niin päätin ottaa Park sisaruksista kuvia! Kuvat onnistui niin ja näin, mutta olen suht tyytyväinen! Tiistaina tai keskiviikkona tulee uusi asukas tähän taloon! ;D Muutama taitaa jo tietää kuka se on, mutta ne jotka ei niin teille se on yllätys! 83 Mutta nyt kuviin!!












Kröhöm... Sofien rinnat ei meinannu mahtua tohon mekkoon sisään... 8'D Mutta joo, muutaman päivän päästä tapaatte ison neidin!

~JongBum
Pink Cherry