torstai 4. syyskuuta 2014

Everybody wake up, wake up!

SHINeetä lainaten herättelen omaa Pullip intoani vähitellen! Into lopahti täysin huono ilmapiirin takia joka vallitsi facebook ryhmässä (foorumilla en oikeastaan käy ^^''). Kaveriani syytettiin huijaamisesta, melkein kiusaamiseen asti, syyteltiin ja haukuttiin. Lopputulos on nyt se, että hän lopetti harratuksen!! Yhden nuken hän edelleen piti itsellään koska se on lähellä sydäntä, mutta ei pidä blogia, ei pistä kuvia foorumille taikka facebook ryhmään. Ainoastaan henkilökohtaiseen Tumblr blogiinsa. Miksi siis haluaisin kuulua tälläiseen ryhmään? Miksi? En miksikään koska se oli liikaa kaverilleni ja väärin häntä kohtaan, sekä olen kaverini puolella tässä asiassa täysin. En siis hirveästi haluaisi joutua selvittämään tätä asiaa liikaa koska se voi lannistaa intoni uudestaan. Toivon siis todella, että kaikki yrittävät parhaansa ja eivät loukkaa toisten tunteita, ovat hyvin käyttäytyviä ihmisiä, sekä yrittää muistaa, että tähän harrastukseen kuuluu laajasti eri ikäisiä harrastajia joista jokainen on oma persoonansa. Kohdellaan kaikkia tasavertaisesti ja kohteliaasti!! Rant over... Mutta hieman pirteempi aihe on se, että kuvasin vihdoin Sakuraa! Nimi on edelleen hieman hakosessa, koska mikään ei tunnu sopivan! :S Mutta nyt kuviin! ^^









Hieman on kuvaaminen hukassa näitten isopäisten kanssa, mutta kai se tästä... Hieman vaan tuntuu turhalta koko harrastus, kun yksi tärkeimmistä kavereista lopetti... :'c Kiitos tästä kusipäät (korjaus: tarkoitan tähän kaveriki tapaukseen liittyviä en sen ulkopuolisia!)... Sorry I'm not even sorry, but you should be!

~JongBum

18 kommenttia:

  1. sakura miku on vaan niin ihana malli <3 hienoja kuia!

    ja tosi paskamaista mennä syyttämään jotakuta huijauksesta (jota siis ei ilmeisesti ollu tehty?) siihen pisteeseen ettäihminen lopettaa nukkeilun. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein puolueellisesti sanon, että ihanin Miku ikinä!
      Se asia oli todella epäselvä ja ratkaisu tapa väärä... Onneksi kaverini sentään piti yhden nuken...

      Poista
  2. Ah miten suloisia kuvia suloisesta nukesta *o*

    Tosta huijaamisjutusta, asiahan ei varsinaisesti minulle kuulu enkä siitä oikeastaan mitään tiedä, mutta olen kuullut tapauksesta että joku möi ei-niin-hyvässä kunnossa olleen nukkensa "priimakuntoisena" toiselle käyttäjälle tässä hiljattain? En siis todellakaan ole varma tästä, tai halua suututtaa ketään, mutta sain asiasta sen kuvan että ei siinä kumpikaan osapuoli ihan oikeassa ollut. ^^' ja ainakin ko. tapauksen takiahan kaupankäynti pullarin fb-ryhmässä lopetettiin?

    Okei, en todellakaan tiedä tästä asiasta juuri mitään edes sitä puhummeko samasta asiasta tai halua loukata ketään! Enkä edes tajua miksi kirjoitin tämän mutta no minusta pullipsuomi on foorumina ainakin mukava paikka, itse en ainakaan olisi koskaan tutustunut kehenkään tämän harrastuksen kautta yms jossitä ei olisi ja tuli vaan joku fiilis että mun suosikkifoorumistahan ei pahaa sanota :'D anteeksi siis jos sinä tai ihan kuka muu tahansa loukkaannuit, ei ollut tarkoitus ja kunhan sanoin kantani asioihin ^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^^
      Siis juuri tästä asiasta on kyse, ja asiaa ei koskaan selvitetty niinkuin piti, eli siis asia kääntyi kaveriani vastaan joka ei virhettä tehnyt. Ja jostain luin, että siellä on ollut useamminkin ongelmia kaupankäynnissä?...
      Ja siis en puhu yhtään foorumista juuri nyt! Siksi laitoin sulkuihin koska en tosiaan siellä käy oikeastaan koskaan, kun en ole foorumi ihmisiä! ^^" Mutta kiitos kommentista! :3

      Poista
  3. Mut ois sun kamu voinu kertoo noista jutuista.. En syytä mutta olis voinu niin se olis edelleen nukkeilees.. Ja siis haukut meitäki kusipäiks ketkä ei oo ees liittyny tähän asiaan ?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaveri EI saanut niin sanottua puheenvuoroa koko asiassa, joka tarkoittaa sitä, että kaikki mitä siitä keskusteltiin ja selviteltiin niin käytiin sen selän takana ilman, että se olisi saanut antaa oman näkökulmaansa asiasta! Eli se ei voinut asialle mitään ennen kuin oli jo tavallaan liian myöhäistä! Ja haukuin vain näitä tähän tapaukseen liittyviä tahoja kusipäiksi, en todellakaan lukijoita taikka ulkopuolisia jotka ei asiaan liity, luonnollisesti. En hauku ilman syytä, anteeksi jos sait sen kuvan tekstistä ei ollut tarkoitus loukata!

      Poista
  4. Huah, tuo tunne kun kaveri lopettaa, tosin sulla kävi vähän räiskyvämmin, mut tulee se tunne et ei enää oo sitä kaverii kenen kaa jutella nukke jutuista D:
    Mut söpöjä kuvia, ja elä lopeta, pysy vahvana ! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on se inhottavin, kun juttu kaveri katoaa... :/ mutta kiitos! ^^

      Poista
  5. AUGGHH! Inhottavaa tuommoinen kohtelu ihan hävettää yhteisön puolesta! On ymmärrettävää että ei kaikkea huomaa sanoa ja jos ei pääse perustelemaan omaa kantaansa jää tottakai muille aivan väärä käsitys koko farssista..
    En minäkään ole tästä asiasta kovin tietoinen koska en facebookissa käy ,mutta olen nähnyt keskustelua kyseisestä asiasta pullip suomi foorumin puolella hyvin negatiivisessa sävyssä. Minun mielestäni ennen syytöksiä pitäisi molempia osapuolia kuunnella ensin! Eikä lyöttäytyä johtopäätöksiin ja julistaa vain toista osapuolta täydeksi "paskiaiseksi".

    Olen huomannut pullipyhteisössä aikamoista kireyttä lähiaikoina, joten olen myös jättäytynyt mielummin vähän taka-alalle itsekkin , se jumalaton seläntakana puhuminen ja "nuoret vs vanhat"meininki alkaa ottaa jo omaan aivoon :I ...
    Onneksi oma blogi on turvallinen paikka postata ja olla :)

    Toivottavasti sinä JA ystäväsi toivutte tästä , ja pääsette pullip nukkeilun makuun uudelleen! Säälihän se olisi jos yhteisö pilaisi teiltä koko harrastuksen maun D:

    On kuitenkin ihana että jaksoit postata näitä kuvia! Koska nautin sekä BJD että Pullip kuviesi katselusta :3 Mikun ripset ovat hurmaavat , sopii stock väreihin kuin nakutettu ja antaa jotain pientä persoonallisuutta nukkeen!

    ~Ameeba

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kaverille jäi todella huono fiilis koko asiasta sen takia, kun ei saanut kertoa omaa kantaansa... :c Siis tosiaan se meni juuri tuoksi kaverini paskiaiseksi haukkumiseksi, ja itseasiassa se ostaja haukkui myös muilla törkeillä nimillä... Ja koska kaveriani ei kuunneltu niin hän on nyt nimitetty paskiaiseksi eikä uskalla palata enään foorumille tai facebook ryhmään, mikä on omasta mielestäni todella surullista, että sen piti päättyä näin.
      Hyvä, etten ole ainut joka on huomannut tuon kireyden siellä yhteisössä!!
      Yritän itsekseni rauhassa palailla, mutta kaverista en tiedä niinkään. :c
      Ja kiitos ihanasta kommentista! Meinasin jo vaihtaa nuo ripset toisiin, mutta en enään oo vaihtamassa! ;_____; ♥
      Ja sanon kaverini puolesta kiitos, kommentista, puollustamisesta sekä ymmärtämisestä! Kaverini meni kommenttisi ansiosta pitkästä aikaa kuvaamaan nukkeaan! ♥

      Poista
  6. Whaaahh! <3 Edelleenkin jaksan ihastella sinun Sakura kuvia! :`3 Niin kauniita! ^___^

    VastaaPoista
  7. Ainiin! Minulla ja ystävilläni on Pullip blogi: http://sugarpullipsisters.blogspot.fi/
    Minulla ei ole vielä pullipia mutta parilla ystävälläni on. :3 Kävisitkö kurkkaamassa? :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn tietenkin! ^^ Rakastan lukea monia erilaisia blogeja! Toivottavasti saat oman nukkesi pian! :3

      Poista
  8. Mun mielestä tommonen foorumeilla haukkuminen yms on todella typerää, harmi että kaveris lopetti nukkeilun sen takia.. :c
    Mutta ihania kuvia, sun nuket on todella suloisia x3 <3

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tyhmää, mutta tapahtunutta ei voi perua :c
      Kiitos! ^^

      Poista
  9. Oi, Sakurasi on niin suloinen ♥ Harmi, että kaverisi lopetti :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^^
      Ja harmittaahan tuo, mutta kyllä se siitä!

      Poista

Laitatko kommenttia? :3

Pink Cherry