perjantai 16. elokuuta 2013

Ami sai chipsit ja obitsun~~ YEY!

Annyeong~! Elikkäs Amin obitsu ja chipsit tuli tänään kuten otsikossa seisoo! : D Jos ette huomanneet tämä on ns. douple update eli 2 postausta peräkanaa joten katsokaa edellinen myös! ^^ Pikku Ami on nyt niin söpö, että! ♥

Kaunis sensuuri! ;3





Lahjana sain kengät! ^^


Chipsit! :3


Lisäkädet

Obitsu vs. stock kroppa ;3

 Syystä tai toisesta ei ole tarkkaa kuvaa tytön chipseistä muuta kuin kuvissa, mutta kai siitä näkee kuinka suloinen olento hän on? :3 Btw. Ami on sokea! ^^




























 Shootin ulkopuolelle jääneet kuvat! o3o




Kuinka onnistuu saamaan söpöstä nukesta psykopaatin näkösen? : D

Laittaa ostoskärryihin käsiä! ;D
 Ja vielä loppuun ylimuokattu kuva~!
 Hope you like my pictures! Ami on kyllä nyt niin mamman pikku mussukka noilla simmuilla! *pus* *pus* ;3; Laittakaa kommenttia ja jakakaa blogia eteenpäin, kiitos! ~♥ See you soon~!

~JongBum

6 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia c: Ihmettelen vaan sitä, että miks pidät nukeilla asina stock-asuja? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja pidän stock asuja koska pidän niistä. Esim. Ami on tarkoitus olla Lolita tyyliltään joten vaatteita olisi vaikea etsiä tai tehdä. Ja Baolla vaihtuu vaatteet vähän väliä. Joskus vaan tuntuu siltä, että olisi kiva pukea Bao omaan söpöön mekkoonsa! ^^ Toivottavasti se ei häiritse! D:

      Poista
    2. Ei se häiritse ^^" Itse vain en tykkää pittää stockeja, jotta ne säilyisivät mahdollisimman hyvinä mahd. myöhempää myymistä varten c:

      Poista
  2. Ihanat Amin uudet simmut ^3^ Hieno idea, että Ami on sokea. Baon täytyy auttaa sitä sitten :D Tuo shootti oli ihana! Bao ja Ami on molemmat niin ihania lolitoja ^_^ Ja Ami oli niin söpö istumassa ostoskärryissä! (Käytkö katsomassa edellisiin postauksiin laittamani kommentit? Laitoin ne vähän myöhässä, koska blogger temppuili, enkä voinut laittaa niitä silloinkuin postaukset tulivat. Pahoittelen.)

    VastaaPoista
  3. mun luokal on yks ami :D

    VastaaPoista
  4. Jestas, uskallanko enää lukea tätä blogia, nukkesi ovat niin yli-ihania ja kaikki pastellit ja noi chipit AAH ja mitä vielä, opeta muakin noin söpön nuken luomiseen O.O I'm confused how amazing dolls U have!

    VastaaPoista

Laitatko kommenttia? :3

Pink Cherry